fbpx
Servicii curatare canapea profesionale

5 Motive pentru care ar trebui sa angajati un profesionist cand vine vorba despre curatarea canapelei.

Aceasta este o intrebare care a fost adresata de multe ori si la care echipa ECO Curatenie poate raspunde cu usurinta, la urma urmei este unul dintre motivele pentru care oamenii ne comanda serviciile de curatare canapele. Exista numeroase motive pentru a angaja un profesionist in orice domeniu, iar „curatarea canapelelor” nu difera. Oamenii presupun ca orice aspirare va fi suficienta. Dar, de fapt, calitatea aspirarii pe care o realizati iar detergentii profesionali pe care ii folositi pentru canapeaua dvs fac diferenta.

Daca va ganditi ca este posibil sa aveti nevoie de un profesionist, iata cinci motive pentru care sa tineti cont.

1. Prelungirea vietii mobilierului dvs:

Produsele de mobilier sunt supuse unei utilizari extinse si, prin urmare, se confrunta cu uzura zilnica. Praful si murdaria sunt alti factori care contribuie la deteriorarea mobilierului. De multe ori, aceasta uzura extinsa va cauza schimbarea tapiteriei sau chiar schimbarea canapelei, intr-un interval relativ scurt de timp. La Eco Curatenie folosim produse profesionale de curatare, perfect adaptate tipului de material al canapelei dvs. La final, canapeaua nu va ramane imbibata de apa, culorile se vor pastra perfect iar canapeaua va arata ca noua pentru mai mult timp.

2. Folosim cele mai bune tehnici si produse de curatare:

Pentru ca folosim atat produse de curatare de top, cat si aparatura profesionala, vom adapta tehnica de curatare a canapelei dvs., in functie de material, culori si de tipul petelor. Daca sunteti un fan al tesaturilor delicate si al materialelor fine, cum ar fi matasea sau pielea, in articolele dvs. de mobilier dar va este teama sa le cumparati din cauza procesului de intretinere al acestora, atunci nu va faceti griji. La Eco Curatenie ne ocupam de obiectele dvs. de mobilier exact asa cum trebuie iar acestea isi vor pastra aspectul nou pentru mult timp.

3. Uscare adecvat:

Prin utilizarea excesiva a apei in timpul procesului de curatare, canapeaua poate fi afectata in profunzime si interiorul acesteia se poate degrada. La Eco Curatenie avem grija sa folosim cantitatea exacta de apa necesara curatarii profesionale a canapelei dvs, aspirand la final majoritatea cantitatii introdusa in timpul procesului. Dupa finalizarea curateniei, obiectul de mobilier va ramane doar putin umed si recomandam folosirea acestuia dupa aproximativ 3 ore de la finalizarea procedurii.

4. Alunga mirosurile urate:

Prin utilizarea zilnica si varsarea de alimente, creste si numarul bacteriilor care pot duce la aparitia mirosurilor neplacute. O curatare profesionala va va ajuta sa scapati de aceste mirosuri urate si sa va oferiti un parfum proaspat nou pentru mobilierul dvs.

5. Fara alergeni:

Chiar si dupa utilizarea regulata a aspiratoarelor, praful, polenul si acarienii se pot bloca in tesatura mobilierului dvs. Toate acestea pot fi foarte daunatoare pe atat pentru persoanele alergice si nu numai. Deci, daca doriti sa aveti un camin curat si fara alergeni, curatarea profesionala a tapiteriei este solutia perfecta. Pentru a vedea care sunt avantajele curatarii profesionale a covoarelor si mochetelor, puteti vedea mai multe detalii aici:

Copyright © ECO Curatenie | ANPC | Politica de utilizare Cookie-uri