fbpx

Curatarea covoarelor de pete sau alte murdarii impregnate poate fi un proces extrem de dificil.

Ne-am gandit sa va prezentam mai jos cateva motive pentru care ar trebui sa apelati la un profesionist atunci cand vine vorba de curatarea covoarelor.

1. Economisirea timpului

In primul rand, timpul economisit prin chemarea unui profesionist in propria locuinta pentru a curata covoarele ar trebui sa fie un motiv suficient de bun pentru ca majoritatea oamenilor sa apeleze la acest serviciu.

2. Usurinta si simplitatea

Este incredibil de usor atunci cand angajezi pe cineva sa faca treaba BINE pentru tine. In primul rand, daca decideti sa va curatati manual covoarele, poate fi un proces greu si indelugat iar la final, rezultatele sa nu fie satisfacatoare.

Daca va ganditi totusi sa le curatati folosind aparatura performanta, cumpararea sau inchirierea acesteia poate fi foarte costisitoare. In plus, aceste aparate sunt adesea greoaie si voluminoase si vor ocupa mult spatiu in caminul dvs.

3. Sanatatea

La fel ca majoritatea lucrurilor din viata, un profesionist va face intotdeauna o treaba mai buna decat un amator. Unul dintre cele mai atractive motive pentru angajarea unui profesionist sunt beneficiile pentru sanatate care decurg dintr-un covor curatat profesional

Aspirarea clasica indeparteaza doar stratul superior de murdarie, oricat de puternic ar fi aspiratorul. In interiorul covorului, fibrele acestuia pot gazdui mucegai si ciuperci, acarieni, praf si sau microbi nedoriti care va pot afecta sanatatea. 

Un covor curat este capabil sa elimine aceste pericole pentru sanatate, lasand covoarele proaspete si curate.

4. Mirosurile

Covoarele pot capata mirosuri neplacute. Acestea se afla in partea de jos a fiecarei camere din fiecare casa si, ca atare, totul se aseaza aici. Cu trafic regulat, toate firimiturile, scurgerile, murdaria si praful isi gasesc pur si simplu locul in ele. Prin curatarea profesionala a acestora, orice miros neplacut va disparea complet si va fi inlocuit de unul fresh.

5. Extindeti viata covorului dvs.

Prin curatarea profesionala a covorului, acesta va arata ca nou pentru mai mult timp. Un covor curat miroase proaspat si frumos, reusind sa aduca acel sentiment de nou al casei. 

6. Obtineti lucrarea corecta 

Una dintre preocuparile majore legate de curatarea personala a unui covor este ca rareori se face corect. Deseori intalnim scenarii in care o persoana isi curata covorul singura, apoi ne contacteaza pentru a curata profesional acelasi covor o saptamana mai tarziu. 

Puteti evita acest lucru si puteti face treaba corect prima data. Economisiti-va timpul si banii pe care i-ati putea cheltui pentru produsele de curatat de calitate slaba, care nu fac altceva decat sa ude covorul si sa duca la deteriorarea acestuia.

7. Elimina petele si pastreaza culorile

Folosim produse de curatare profesionale perfect adaptate materialului covorului tau. Culorile si materialul vor fi protejate in timpul procesului de curatare astfel incat, la finalul procedurii, covoarele vor arata ca noi.

Copyright © ECO Curatenie | ANPC | Politica de utilizare Cookie-uri