fbpx

Cum pot fi reduse simptomele alergiilor si ale astmului prin curatarea profesionala a mochetelor, covoarelor, canapelelor si draperiilor?

Curatarea profesionala a covoarelor, mochetelor dar si a canapelelor ori saltelelor poate imbunatati simptomele astmului si ale alergiilor.

Pentru a imbunatati calitatea aerului din interiorul casei dvs, in special in cazul in care suferiti de anumite alergii, curatenia din casa nu poate fi efectuata superficial – angajarea unui serviciu profesional de curatenie de minim doua ori pe an, poate fi solutia ptr dumneavoastra.

Eco Curatenie va poate ajuta sa va curatati in profunzime tapiteria, draperiile, covoarele, mochetele, canapelele, dar si saltelele pentru eliminarea acarienilor si pentru mentinerea lor “ca noi”.

Mai jos 3 motive pentru care ar trebui sa luati in considerare aceste servicii in special atunci cand suferiti de alergii sau astm:

1. Curatarea profesionala duce la disparitia alergenilor si a acarienilor

Mai putini alergeni in aer, mai putine simptome alergice pentru care sa va faceti griji.

Este cunoscut faptul ca acarienii se ascund cel mai adesea in mochete, covoare sau chiar tapiteria canapelelor. Recomandarea noastra este sa folositi aspiratoare speciale cu filtre HEPA, care sa actioneze in profunzimea materialelor fara a le deteriora. O astfel de curatenie profesionala ar trebui executa de minim 2 ori pe an.

Aceste aspiratoare profesionale cu filtre HEPA sunt mai eficiente decat aspiratoarele conventionale care vor curata murdaria sau praful de la suprafata. Acest filtru va ajuta la captarea alergenilor, a particulelor de polen, a parul de la animalele de companie, acarieni, praf si multe altele. 

2. Curatarea poate reduce aparitia acarienilor

Prin curatarea profesionala a obiectelor care capteaza alergeni in casa dumneavoastra, intelegem o activitate formata din 3 pasi care vor preveni aparitia alergenilor in casa dvs. si vor ameliora simptomele astmului si ale alergiilor.

  1. Asiprarea covoarelor, a mochetelor, draperiilor si canapelelor in profunzime pentru eliminanrea urmelor de praf si disparitia alergenilor;
  2. Spalarea materialelor prin injectarea cu aparatura dedicata a apei impreuna cu subtante de curatare profesionale, apoi aspirarea acesteia cu aparatura performanta, pentru a nu dauna materialul sau culorile obiectelor dvs. La final, ofiectele dvs vor ramane doar usor umede si vor putea fi folosite la aproximtiv 2-3 ore de la finalizarea procedurii;
  3. Covoarele, mocheta, draperiile sau canapeaua dvs. vor fi igienizate prin aplicarea unor substante speciale de dezinfectare a tesaturilor.

3. Curatarea covoarelor reduce aparitia mucegaiul

Nu permiteti covoarelor sa ramana umede mai mult de 24 de ore. Acest lucru va permite mucegaiului sa se dezvolte in covoarele sau mochetele dvs, provocand simptomele alergiilor si ale astmului. Prin curatarea lor manuala, acestea vor ramane ude pentru mult timp, ducand la aparitia mucegaiului.

Aspirarea substantelor de curatare din profunzimea tesaturilor imediat, va duce la disparitia mucegaiului, iar culorile si tesatura nu vor fi afectate. 

Copyright © ECO Curatenie | ANPC | Politica de utilizare Cookie-uri