fbpx

Programare

  Awesome Image

  Servicii De Curatare Saltele

  O saltea obisnuita adaposteste cel putin doua milioane de acarieni, este normal sa dorim sa fie curatata intr-un mod corect. Trebuie sa tineti cont de cativa factori atunci cand luati in calcul curatarea saltelei dumneavoastra.

  • Primul ar trebui sa fie faptul ca multi dintre noi ne petrecem pana la o treime din viata in pat. Intrucat petrecem o cantitate atat de mare de timp in pat, nu ar trebui sa fie o surpriza faptul ca salteaua noastra poate deveni dezagreabila.
  • In timpul somnului, caldura si umezeala sunt eliberate in toata salteaua, transformand-o intr-un mediu ideal pentru reproducerea daunatorilor si pentru dezvoltarea mucegaiului. Desi acest lucru nu poate fi o problema in primele etape, insa vine un moment in care este necesara o curatare completa a saltelei.
  Awesome Image
  Awesome Image
  Awesome Image
  • Unii ar putea incerca sa curete singuri salteaua, dar, in majoritatea cazurilor, curatarea se realizeaza doar pentru murdaria prezenta pe suprafata saltelei, lasand intacta problema reala, cea din interiorul saltelei. Serviciul de curatare a saltelelor pe care il oferim nu numai ca se ocupa cu usurinta de zonele murdare, dar asigura o extractie completa, eliminand acarienii si particulele de praf nedorite, facandu-l un mediu de somn mai sanatos.


   Pe langa faptul ca oferim o extractie aproape completa a apei, folosim si produse care nu contin substante chimice toxice sau mirosuri puternice, astfel incat cei care sunt predispusi la iritarea acestora nu trebuie sa se ingrijoreze.

  • De ce sa alegeti serviciul ECO Curatenie pentru curatarea saltelelor dumneavoastra?

   ECO Curatenie este o companie profesionista de curatare a saltelelor si este capabila sa ofere o curatare complet igienica care sa elimine acarienii, pielea moarta si firele de praf fin, facandu-va mai putin vulnerabili la reactiile alergice in timp ce dormiti. Misiunea noastra este de a crea un mediu de somn pozitiv si sanatos pentru dvs. si familia dumneavoastra.

  Copyright © ECO Curatenie | ANPC | Politica de utilizare Cookie-uri