fbpx

Care este prețul pentru X camere si o curatenie generala?

Putem veni oricand de luni pana vineri in intervalul 9-18, cu o programare in prealabil. Curateniea generala nu este domeniul nostru de activitate momentan, dar putem veni sa va curatam profesional canapeaua, salteaua, covoarele sau mocheta. Tariful perceput va fi per obiect curatat.

Citeste

Colectati de la adresa?

Curatarea obiectelor de mobilier, a covoarelor, mochetelor, tapiteriilor, se face la locatia dumneavoastra cu o programare in prealabil.

Citeste

Deodorizare

Deodorizarea este un proces de curatare cu abur la temperaturi ridicate, folosit pentru a indeparta grasimi, uleiuri si altele. La ce se foloseste deodorizarea? Deodorizarea se folosete la eliminarea mirosurilor neplacute.

Citeste

Antispumant

Un agent antispumant este un aditiv chimic care reduce si impiedica formarea spumei in lichide de proces industrial. Termenii de agent anti-spuma sau antispumant sunt adesea folositi in mod interschimbabil. Strict vorbind, spumantele elimina spuma existenta, iar antispumantele impiedica formarea de spuma suplimentara. Din ce este facut un agent antispumant? Un agent antispumant tipic este […]

Citeste

Curatare chimica

Curatarea chimica este o metoda de derivare a suprafetelor si peretilor echipamentelor, conductelor, vaselor, ceainicelor si centralelor de caldura de contaminanti nedoriti. Curatarea chimica inseamna, de asemenea, purificarea, conditionarea, tratarea sau dezinfectarea apei. Care sunt 5 substante chimice de curatare? Cele mai frecvente ingrediente din produsele de curatat pentru uz casnic includ: alcalii acizi detergenti […]

Citeste
Copyright © ECO Curatenie | ANPC | Politica de utilizare Cookie-uri