fbpx

Bucuresti

Servicii de curatenie in Sector 1

Furnizam servicii de curatare covoare, mochete, tapiterii 𝐢𝐧 𝐚𝐟𝐚𝐫𝐚 𝐨𝐫𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐝𝐞 𝐩𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦 pentru a nu perturba bunul mers al activitații dumneavoastra; oriunde in Sector 1. Folosim doar substante si echipamente profesionale pentru a curata materialele textile intr-un mod eficient.

Bucuresti

Servicii de curatenie in Sector 2

Furnizam servicii de curatare covoare, mochete, tapiterii la biroul sau domiciliul clientului, oriunde in Sector 2 - Bucuresti. Folosim echipamente si solutii profesionale, pentru curatarea la fata locului a oricarui material textil, rapid si eficient!

Bucuresti

Servicii de curatenie in Sector 3

Oferim servicii de curatare mochete, covoare, canapele, draperii si tapiterii, oriunde in Sector 3. 𝗘𝗖𝗢 𝗖𝘂𝗿𝗮𝘁𝗲𝗻𝗶𝗲 foloseste doar aparatura cu injectie-extractie si solutie profesionala, pentru curatarea textilelor direct la tine la birou sau acasa. Rapid si eficient!

Bucuresti

Servicii de curatenie in Sector 4

𝗘𝗖𝗢 𝗖𝘂𝗿𝗮𝘁𝗲𝗻𝗶𝗲 ofera servicii de curatare canapele, draperii, tapiterii, mochete si covoare, in Sector 4 - Bucuresti. Utilizam echipamente cu injectie-extractie si substante profesionale pentru curatarea materialelor textile si a tapiteriei, rapid si eficient la orice adresa!

Bucuresti

Servicii de curatenie in Sector 5

Furnizam servicii de curatare covoare, mochete, tapiterii 𝐢𝐧 𝐚𝐟𝐚𝐫𝐚 𝐨𝐫𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐝𝐞 𝐩𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦 pentru a nu perturba bunul mers al activitații dumneavoastră; oriunde in Sector 5. Folosim exclusiv substante si echipamente profesionale pentru a curata materialele textile intr-un mod eficient.

Bucuresti

Servicii de curatenie in Sector 6

Oferim servicii de curatare mochete, covoare, canapele, saltele, draperii si orice fel de tapiterii; la domiciliul sau biroul clientului, oriunde in Sector 6. Folosim exclusiv produse si echipamente profesionale de curatenie pentru curatarea textilelor. Eficient si imediat!

Awesome Brand Image
Awesome Brand Image
Awesome Brand Image
Awesome Brand Image
Copyright © ECO Curatenie | ANPC | Politica de utilizare Cookie-uri