fbpx
Curatare Draperii in Sector 1

Curățare Draperii Sector 1

Perdelele și draperiile fac parte din decorul casei, dar cel mai adesea, sunt neglijate atunci când vine vorba despre curățarea lor. Sunt foarte frumoase din punct de vedere estetic, dar nu poți realiza câtă murdărie și praf pot acumula de-a lungul timpului. Din acest motiv, este nevoie de servicii de curățare draperii Sector 1.

Curățare draperii Sector 1- de ce să apelezi și tu la ele?

Formând o barieră între exterior și interior, draperiile sunt un veritabil magnet pentru o tonă de praf și mizerie. Atunci când ferestrele sunt deschise, umiditatea și praful din exterior sunt absorbite de perdele și draperii. Dacă în casă suflă vântul atunci când geamurile sunt închise, mici particule de praf pot trece prin ele.

Dar, din cauza spălărilor repetate sau din cauza trecerii timpului, pot deveni terne. Uneori, pot să degajeze și un miros mai neplăcut, dificil de eliminat. Dar, cel mai grav este faptul că pot adăposti tot felul de acarieni. Alege servicii curățare draperii Sector 1 care se deplasează și la domiciliu, în București, în cartierele Aviatorilor, Aviației, Băneasa, Bucureștii Noi, Dămăroaia, Domenii, Dorobanți, Gara de Nord, Grivița, Victoriei, Floreasca, Pajura, Pipera, Primăverii, P-ța Romană, dar care se ocupă și de draperiile ce se pot regăsi și în: restaurante, hoteluri, baruri, birouri, spitale, moteluri, săli de spectacol, săli de evenimente.

Garanția calității

Atunci când vine vorba despre servicii curățare draperii, putem vorbi despre două tehnici- se pot folosi aspiratoare cu un amestec de aer cald și de produse de întreținere. În acest fel se va curăța mizeria, petele cele mai tenace, dar se va purifica în profunzime și materialul.

Sau se mai poate alege tehnica curățării uscate, care se recomandă pentru țesăturile mai delicate și care elimină mirosurile neplăcute fără a distruge sau șifona materialele.

Experții în curățare draperii Sector 1 vor ști ce tehnici să aleagă pentru a curăța în profunzime draperiile tale de acasă sau de la firmă sau un local comercial.

Chiar dacă au cel mai adesea un rol pur estetic și fac parte din decorul casei, draperiile nu sunt simple elemente de decor și ne ajută să ne izolăm de lumina soarelui, uneori chiar și de frig. Dar, fie că ai ales draperiile pentru calitățile lor estetice sau izolante, pentru frumusețea sau materialele lor, într-o zi va trebui să faci față unei probleme- curățarea lor.

În acest caz, va trebui să faci și tu o Programare! Apelează la cei mai buni pentru a avea rezultatele dorite!

Copyright © ECO Curatenie | ANPC | Politica de utilizare Cookie-uri