fbpx
curatare saltele in sector 5

Curățare Saltele Sector 5

Iată o întrebare foarte bună la care ar trebui să răspunzi- preferi să cureți salteaua în profunzime sau vrei să o cureți la suprafață, doar în aparență? Ca și cum te-am întreba- preferi să faci un duș mai lung sau preferi să te dai doar cu parfum?

În mod evident, salteaua cunoaște de-a lungul vieții sale o mulțime de agresiuni sub forma transpirației sau a altor fluide corporale, micro-organisme sau alți paraziți. Pentru a răspunde unor nevoi incontestabile, cele mai bune servicii de curățare saltele sector 5, se vor deplasa la tine acasă, în cartierele 13 Septembrie, Panduri, Cotroceni, Dealul Spirii, Sebastian, Giurgiului, Ferentari, Rahova, Ghencea, Pieptănari, Autobuzul sau se mai pot ocuopa și de domeniile sau industriile: restaurante, hoteluri, baruri, birouri, spitale, moteluri, săli de spectacol, săli de evenimente.

O alegere mai mult decât necesară

Ești și tu, cu siguranță, conștient de faptul, că petrecem trei sferturi din viață dormind. Și totuși, nu toată lumea este preocupată de dezinfectarea sau de curățarea saltelei. Pentru a garanta un somn plăcut, patul și salteaua trebuie să fie nu doar de bună calitate, ci trebuie și să fie și curate.

Calitatea somnului depinde deci în mod direct de conoforul și de igiena saltelei.

În general, mediul saltelei este locul ideal pentru bacterii, acarieni și viruși. Și nici măcar o lenjerie de pat mai groasă nu ne poate proteja contra acestor microparticule. 90% din saltele sunt infectate de sute și mii de acarieni sau de bacterii.

Serviciile profesioniste de curățare saltele sector 5 vor elimina însă foarte eficient bacteriile și acarienii.

Cel mai important lucru despre curatarea saltelelor in Sector 5

Nu uita că salteaua joacă un rol foarte important atunci când vine vorba despre calitatea somnului. Și că somnul este foarte important pentru zile productive și pline de bună dispoziție. O saltea poate să stea atât la baza unor insomnii, cât și la baza unor nopți minunate. Din acest motiv,este mai mult decât necesar să apelezi la servicii curățare saltelelor.

Și chiar dacă aerisești în mod regulat, pe saltea se pot acumula foarte multe lucruri – praf, o grămadă de mucegai, de paraziți sau de bacterii. Și pe langă faptul că o saltea curățată așa cum trebuie îți va proteja sănătatea, aceasta va avea și o durată de viață mai lungă atunci când este întreținută așa cum trebuie. Nu mai aștepta, Programeaza curățarea saltelelor tale. Apelează la profesioniștii. Vei vedea diferența!

Copyright © ECO Curatenie | ANPC | Politica de utilizare Cookie-uri