fbpx
curatare saltele in sector 6

Curățare Saltele Sector 6

Spălăm cel mai adesea lenjeria de pat, cearșaful și pernele foarte des, dar uneori, uităm să spălăm salteaua, care este cea mai importantă pentru un somn de calitate.

Salteaua, din cauza utilizării sale dese, se poate transforma într-un veritabil cuib de bacterii, praf și mizerie. Poate să fie și pătată din cauza neîndemânării sau a utilizării intense. Și din cauza faptului că poate afecta destul de tare calitatea somnului, este foarte important să apelezi la servicii curățare saltele sector 6. Un mediu sănătos este mai mult decât indispensabil pentru un somn de calitate și odihnitor.

Curățare Saltele Sector 6 – curățarea în profunzime a saltelei pentru cel mai sănătos mediu

Se recomandă să se curețe salteaua în fiecare lună pentru a se înlătura alergenii, acarienii și alți paraziți. Iar dacă ești alergic, este și mai important să apelezi la serviciile oferite de ECO Curatenie, care se vor deplasa la tine acasă, în cartierele Crângași, Ghencea, Giulești, Drumul Taberei sau Militari.

Salteaua este plină de bacterii, are bucăți de piele moartă, are materii fecale, sudoare și acarieni care pot declanșa infecții ale pielii, astm și alergii.

Un studiu realizat în Anglia a demonstrat faptul că locatarii invizibili și nedoriți de pe saltea pot afecta nu numai somnul tău, ci și sănătatea ta. Serviciile de curățare saltele vor elimina orice urmă de pete sau de mirosuri și poți apela la ele și dacă ai nevoie de ele pentru restaurante, hoteluri, baruri, birouri, spitale, moteluri, săli de spectacol, săli de evenimente.

Cea mai bună soluție!

Este vorba despre o echipă unică care are simțul detaliului și care este foarte atentă. Are diferite experiențe cu clienții și muncesc din greu pentru a satisface toți clienții. Pentru că știu că o curățare în profunzime a saltelei este esențială pentru durata sa de viață, dar și pentru calitatea somnului tău.

Întreținerea saltelei are deci un impact direct asupra alte aspecte ale vieții tale, precum sănătatea, starea de bine sau buna dispoziție. Se va interveni cu un material profesionist și cu cele mai bune produse pentru o curățare și o dezinfectare în profunzime. Se va înlătura orice urmă de pată- de sânge, de urină, de transpirație, de mâncare sau băutură, se va elimina praful și se vor înlătura acarienii responsabili cu alergii.

Nu mai sta și fă și tu o programare pentru a te convinge de importanța și beneficiile aduse de o saltea perfect curată.

Programeaza o întâlnire cu specialiştii în curăţarea şi igienizarea saltelelor. Protejează sănătatea cu servicii de înaltă calitate. Apelează la cei mai buni pentru a avea garanţia lucrului bine făcut.

Copyright © ECO Curatenie | ANPC | Politica de utilizare Cookie-uri